Освен, че сайтът на Лукрат грабна първото място в категорията корпоративен сайт в конкурса на  БГ Сайт 2010, екипът ни връчи сертификат за най-ползваем сайт на btv.

Бяхме и на семинарните дни на БГ Сайт 2010 – 12 и 13 ноември. Събитието обобщи нови тенденции, иновации и предизвикателства пред уеб бранша под мотото ”Крачка напред”.

Лектори и темите можете да видите на страницата на БГ Сайт 2010.

  

На втория ден от семинара, 13 ноември, Жюстин Томс и Денислав Георгиев  представиха новата си книга „Успешен онлайн маркетинг“ – лукратовци имаме книгата с автограф от авторката :-))). Пожелаваме успех! 

  

Благодарим на организаторите на БГ Сайт 2010 за това събитие и за приятните емоции, които споходиха не само нас, но и всички приятели и партньори, отличени с признание в конкурса и участвали в семинарните дни.

С вас сме и догодина :-))).


2 comments

  1. Еликаза:

    Здравейте, попаднах на вашия сайт, след като беше класиран в БГ сайт 2010. Доста често използвам Flock. Знаете ли как изглеждат колоните с бързи връзки в дънното на сайта? Текстът им се припокрива. А с IE6 е още по-зле – едната колона пада отдолу. Надявам се, че съм ви била полезна относно каво трябва да подобрите.

  2. Благодаря ви за препоръките, Ели 🙂 Надявам се, че ще се справим с тези проблеми в най-кратки срокове 🙂

Коментарите са изключени.