Блог на Лукрат

Ние сме първата организация в България, която предложи професионални услуги за ползваемост.
Хотел Лъки Банско – луксозно обслужване и 100% по-добър UX на сайта
31 юли 2019
В периода 2 – 9 юни тествахме сайта www.luckybansko.bg с хора, опитни в онлайн резервации, представители на семейства с деца и доходи над средните. Тествахме сайта както на екрана на компютър, така и на екрана на мобилен телефон. Само месец след проучването екипът, отговорен за сайта направи промените, за които ги посъветвахме в доклада.
За UX-ът през 2019
9 май 2019

Цел на всеки продукт е да бъде ползван.
Факт е, че всеки дигитален, а и физически продукт се нуждае от своите потребители, за да бъде удовлетворяващ за тях и успешен за бизнеса.
Само потребителите ще разкрият какво трябва да предлага сайта, приложението или софтуера, за да им свърши работа бързо и лесно, да останат доволни от обслужването, което са получили, и най-яко – да препоръчат:-)!

Tesy.bg с до 100% увеличение на посещенията и по-малък bounce rate
15 януари 2019

През януари 2018 г. направихме UX тестване на сайта на бойлерите Tesy.bg. Подбрахме представители на целевите потребители на сайта – хора, които са избирали наскоро бойлери и отоплителни уреди за домовете си.
След като събрахме и анализирахме резултатите, направихме 49 препоръки за подобряване на навигацията, съдържанието на Начална страница, представянето на продуктите и инструментите за сравняване в сайта.
Екипът на Tesy посрещна резултатите с готовност за промени и веднага започна работа по планиране и реализиране на препоръките.
В търсене на перфектния спа пакет за Коледа
18 декември 2018

Коледа наближава и всички ние търсим добро преживяване за себе си и семействата си. Сравнихме офертите, които ни предлагат различни спа хотели и разбрахме, че тази задача никак не е лесна. Решихме да направим UX проучване, да извлечем потребителската гледна точка, за да разкрием как би изглеждала перфектната коледна оферта в сайтовете на хотели.
UX Sofia 2018
20 ноември 2018

8-то поред издание на UX Sofia се проведе на 7, 8 и 9 ноември, хотел Хилтън, в София.
Общо 200 участника посетиха тридневния формат.
Щастливи сме да споделим, че над 65% от посетилите събитието участваха и в тренингите и в семинара.
Съдържание за на уеб – на живо след 15-ти май
21 май 2018

На 15-ти май се случи поредното издание на Съдържание за уеб – на живо. Тренингът е за оптимизиране на реално съдържание от уеб и този път това беше страница от сайта на Темпо едюкейшън.