Ивайло Чипев е Мениджър Бизнес развитие на Софийска вода. С екипа на Лукрат той се среща за първи път, когато компанията му разработва наново корпоративния си уеб сайт, с идеята да бъде по-удобен за потребителите.

Определя себе си като “позитивен човек, който не изгражда предварителни негативни очаквания и започва всичко начисто”.

С тази нагласа стартира и работата му с Лукрат и в крайна сметка резултатът е нов корпоративен сайт на Софийска вода, с 40 % повече потребителски регистрации за съизмерим период от време, над 9 000 зададени въпроса и много повече подадени отчети за потребление в сравнение с предишни периоди.

“Големият брой потребители и активността им ме кара да си мисля, че сайтът ни е удобен за ползване и е един от лесните за употреба, особено сред ютилити компании”, доволен е от резултатът Чипев.

Той харесва лекотата и зареждащата енергията, с която Лукрат подхождат към новите идеи и проекти, и допълнителната мотивация, която внасят в работния екип, ангажиран с промените в сайта.

Според него компаниите трябва да обръщат повече внимание на потребителската реакция и да прибягват до подобни услуги по ползваемост, защото “има детайли и обективни принципи, за които един IT специалист не би се сетил, тъй като понякога  нещата опират до психология”.

Повече вижте във видеото по-долу.


1 comment

  1. Красен Томовказа:

    По принцип съм доволен от електронните фактури ,но при софийска вода не може да се изтрие договорна сметка на имот ,който вече не притежавам ,и стои като петно в добрия ви замисъл .

Коментарите са изключени.