Методи Дреновски и Любомир Русанов са управители на СуперХостинг.БГ.

Идеята за промяна на техния сайт идва от желанието им да го направят по-лесен и удобен за потребителите, но и да спестят време и усилия и на собствения си екип, който дотогава е доста ангажиран с поръчките на клиентите.
Когато се спират на услугите на Лукрат, най-сериозното им опасение е, не дали това е правилният избор, а дали те самите ще могат достатъчно добре да обяснят какво точно искат да се получи като краен резултат.

Явно обаче Любо и Методи се справят добре с обясненията, а Лукрат поемат работата оттук нататък.

„Излязоха интересни неща още при тестването на стария ни сайт, които ние не бяхме забелязали изобщо”, разказват от СуперХостинг.БГ.

Полезен се оказва както анализът на проблемите във функционалността и в дизайна на стария сайт, така и идеите и насоките за промяна, които Лукрат им дават.

Сега, след края на проекта, резултатът за фирмата е по-малко запитвания от клиенти, как да направят една или друга поръчка на сайта, по-малко ангажирани служители, с това да отговорят на потребителите, по-удовлетворените клиенти, които по-лесно се справят с една или друга опция. И в крайна сметка – повече поръчки в резултат от подобрената функционалност, и повече нови клиенти.
Още по темата – във видеото тук.

Повече за редизайна на сайта на СуперХостинг.БГ.