Как да увеличите продажбите си онлайн?

Тестването с потребители е най-бързият и ефективен начин да се разбере веднага какво трябва да се промени в сайта или приложението. Обратната връзка какво работи или не работи, какво харесват или не харесват и какво препоръчват потребителите рефлектира автоматично върху ръста на поръчките и продажбите, регистрациите и печалбите онлайн :)!

С над 20 години опит в оптимизиране на български електронни магазини, сайтове за услуги, системи и приложения за онлайн банкиране, Лукрат помага на много клиенти да увеличават печалби и спечелят доволни, лоялни потребители. Винаги искаме да споделяме резултати, но в повечето случаи е тайна :).

Ето защо отправяме предизвикателство: съгласете се да разкажем как работим с вас, какви са резултатите, които постигаме, а ние ще ви направим подарък: 30% отстъпка от цената на договорените услуги.

Колко струва едно UX тестване с потребители?

  • 3465 лв. (4590 лв.) за пълно тестване (всички функционалности, ключови екрани, метрики и видео) на сайт на екрана на компютър и телефон (по желание) или
  • 2415 лв. (3450 лв.) за бързо тестване (основни функционалности, без метрики и видео) на сайт на екрана на компютър или телефон.

Цената не включва ДДС и зависи от броя и вида на участниците, дълбочината на анализ и сложността на продукта.

Какво се тества и какво получавате?

Тестваме основните случаи на употреба с представители на целевите потребители и клиенти на сайта или приложението. Получавате доклад с резултати и видео и обсъждаме в рамките на работна среща.

Какво искаме да разкажем за работата с вас?

Какво сме направили за вас и най-вече какви резултати сте постигнали. Това може да са данни за повишение в продажбите, регистрациите или други важни за бизнеса ви метрики. Винаги съгласуваме с вас какво е интересно и може да бъде споделено, за да сте представени по най-подходящия начин.

Къде се публикуват историите?

UX лабораторията е отворена за вашите въпроси и поръчки

С радост ще се запознаем с вашия проект, казус и ще изготвим конкретна оферта.
Свържете се с нас на: 0886 45 56 23 Ангелина и 0885909357 Ирина или ни пишете на: office@lucrat.net

Още по темата: