На 22 ноември 2012 проведохме еднодневен тренинг по проектиране на лесни за ползване сайтове и софтуер с група от 10 участника, представители на Еконт Експрес, Komfo, Мабайл системс и други компании. Споделяме обратна връзка, която получихме от участници в тренинга:

„Тренингът беше организиран наистина с грижа и любов от домакините. Това се усещаше! Предаването на нови знания е по един наистина лек и интересен начин, а информацията е полезна защото е достатъчно ясна, за да можеш да ползваш и тренираш наученото още от следващия ден, в своите лични бизнес задачи. Сърдечно желая на Ани и Ирина да са много успешни, да продължават да се развиват в същата посока и бъдат полезни на всички“. Лора Арсова
„За моя радост провеждащите курса – Ангелина и Ирина – се бяха погрижили да не ни затрупат с теория, а по пътя на практиката и въпросите да ни помогнат да навлезем в същността на UX. Същевременно добих представа колко е важна екипната работа в тази професия, важността да потискаш егото си, за да се изведе най-доброто решение … и чувството за хумор.“ Благой Вангелов
 
                                                                                                    

За нас е удоволствие да срещаме и работим с толкова мотивирани хора, активни да почерпят опит и пробват всичко научено още на терена на събитието.

Благодарим на всички участници за старанието и за това, че бяхте така въвлечени в процеса. Благодарим ви за обратната връзка, която мотивира нас и ни дава увереност да продължим:-))).

Благодарим и на СуперХостинг.БГ за подкрепата.

Разгледайте всички снимки в страницата ни във Фейсбук.