Борил, Милена, Иван и Славка са най-добрите оптимизатори на текстове. Това са победителите от конкурса на Лукрат за най-добре оптимизиран текст.


Конкурсът бе логичният завършек на еднодневния тренинг, Съдържание за уеб – на живо, който проведохме на 22 април, в хотел Радисън. Фокус на събитието бе оптимизирането на текст за уеб. Говорихме за това как текстовете да бъдат едновременно атрактивни, лесни за четене, откриваеми за търсачките и добре оформени графично.

Водещи бяха Владимир Петков (Каладан), Димитър Симов (Джими), Огнян Младенов и Борил Караиванов. Те споделиха своя опит и дадоха възможност на присъстващите на място да приложат наученото върху реален текст, предоставен от УниКредитБулбанк.

Присъстващите на събитието над 80 души оцениха високо формата на тренинга и възможността да получат обратна връзка на място от майстори в занаята. 16 от участниците се включиха в конкурса за най-добре оптимизиран текст, който обявихме в края на учебния ден.

Задачата в конкурса беше да се оптимизира текст за уеб. Текстът ни беше предоставен от един от спонсoрите на тренинга – eSKY.bg. Текстовете на всички участвали бяха оценени от лекторите.

Победителите и наградите, които печелят:

 • Първо място: Борил Богоев – печели самолетен билет до град в Европа от eSKY.bg.
 • Второ място: Милена Дреновска – печели курс “Управление на ефективни екипи или как 1+1 да бъде повече от 2” от Career Speeder
 • Трето място: Иван Арнаудов – 3 месечен езиков курс от Кабината
 • Четвърто място: Славка Георгиева – едногодишен абонамент за списание Signcafe.

Честито!

Всеки участник ще получи оценка и обратна връзка за работата си от лекторите. За всички, които не успяха да се включат сега, ще има втори шанс:-))).

На 7 октомври 2010 е следващото провеждане на тренинга „Съдържание за уеб – на живо”. Регистрацията вече е отворена. Запишете се сега с отстъпка за ранна регистрация.
Ще направим още по-яко събитие, защото ще вземем предвид препоръките и съветите, споделени от участниците в първото издание на събитието.


5 comments

 1. Martinказа:

  Браво на победителите и на фирмите осигурили наградите!

 2. Борилказа:

  Тренингът беше супер, конкурсът много ми хареса и наистина съм много благодарен на организаторите, на лекторите и, разбира се, на фирмите, които са осигурили наградите. :)))

 3. Честито и на останалите печеливши!
  А към екипа на Лукрат и лекторите на тренинга, специални благодарности.
  Току що получих коментарите на лекторите от конкурса.
  Единственото, което мога да кажа е, че коментарите бяха още по-полезни и ценни. Наистина си струва човек да се опита да оптимизира един текст, и работата му да бъде коментирана и анализирана от специалисти като вас. Това е в пъти по-ценно от самата награда.
  Благодаря Ви, че ни предоставихте тази възможност. Това не само затвърждава наученото, но и дава реални, практически съвети.
  С удоволствие ще се включа и в други нови обучения, организирани от вас!

 4. Борилказа:

  И от мен честито на всички печеливши, но не само на тях, а и на всички участници в обучението. Има защо.

  Благодарностите вече ги казах, но сега искам да кажа колко съм доволен, че преди малко – и аз като Милена – си получих анализа и оценките от конкурса! 🙂

  Не предполагах, че освен награда, ще получа и допълнително private coaching! Полученият анализ на моята работа беше толкова задълбочен и подробен, че беше сам по себе си допълнително обучение!

  Много полезно, наистина – не знам на кое да се радвам повече, на наградата или на анализа, защото последният ще ми бъде пряко полезен в това, което правя по 12 часа на ден. :))

  Оставам с изключително добро впечатление от семинара, лекторите и конкурса. Готов съм да участвам във всяко подобно начинание в бъдеще – без колебание!

  Успех на всички!

  Борил

  PS: Да не забравя да кажа, че екипът на Лукрат, бяха много отзивчиви, комуникативни и позитивни. Особени благодарности – за Ирина :)).

 5. Славкаказа:

  Поздравления и от мен за всички наградени в конкурса и останалите участници в тренинга!
  Напълно се присъединявам към мненията, изказани по-горе!
  Сърдечни благодарности на лекторите, на екипа на Лукрат и на фирмите, осигурили наградите!

  На всички пожелавам положително настроение и много успехи! 🙂

Коментарите са изключени.