Мислихме с какво да ви зарадваме на Съдържание за уеб – на живо на 7 октомври, в Радисън. Всушахме се в съветите и препоръките, които всички така щедро споделихте с нас на предишното събитие на 22 април.
 

Тренингът отново е с разчупен формат и има за цел не само да слушате и гледате как лекторите оптимизират съдържание за уеб, но и сами да пробвате рецептата и получите обратна връзка от тях: Владимир Петков (Каладън), Георги Варзоновцев, Огнян Георгиев и Борил Караиванов. 

Една от прекрасните ви идеи е да ви поощрим с награди и по време на самото събитие. Помислихме и решихме да ви дадем подарък още преди тренинга:-))). 

Всеки, който си направи регистрация може да си избере подарък тениска по цвят и размер от страницата за регистрация на Лукрат. Тениските са дизайнерски и са изработени с подкрепата на Microsoft.

 

И този път, за да затвърдим наученото по време на събитието ще обявим конкурс за най-добре оптимизиран текст. Конкурсът се провежда след събитието и всички присъствали на Съдъжание за уеб – на живо на 7 октомври  могат да участват в него. Даваме текст, който да оптимизирате , като вземете предвид наученото и препоръките на лекторите, после ни го изпращате и може да спечелите една от тези награди, осигурени от спонсорите на събитието:
Наградите са:

 
  • Курс за кариерноо развитие от Career Speeder
  • Езиков курс от Кабината
  • 3 едногодишни абонамента за Капитал
  • 1 едногодишен абонамент за SignCafe

Според победителите в предишния конкурс, освен страхотните награди, за тях най-ценна е обратната връзка, която са получили от самите лектори. 

Вижте коментарите им в  Блога на Лукрат 

    

Официален спонсор : 

   

 Спонсори: 

                                                                                                                                 

                                    

                                               

                                                                                                                                                                    

 Медийни партньори: