На 7 октомври за втори път проведохме Съдържание за уеб – на живо.

Събрахме над 80 човека в Радисън, за да оптимизираме текст за уеб, така че да бъде атрактивен, намираем за търсачки, ползваем, лесен за сканиране и графично оформен.

Сили пребориха лекторите, Владимир Петков (Каладън), Огнян Младенов, Георги Варзоновцев и Борил Караиванов. Те невинаги бяха на едно мнение, имаше горещи точки на пресичане и интересни дискусии, които бяха от полза за участниците.

       

Всички почерпиха опит и идеи от експертите и участваха активно в процеса по оптимизиране на съдържание за уеб. Участниците задаваха въпроси и сравняваха казусите с примери от своята практика.

Традиционно, както и в предишното събитие, обявихме конкурс за най-добре оптимизиран текст. Участниците ще се борят за щедри награди предоставени от нашите партньори и спонсори.

          

Както винаги поискахме и мнение от участниците как сме се справили и какво още можем да подобрим за напред. Благодарим ви, че споделяте:-))).

Ето какво се  хареса в събитието:

Темите бяха актуални и интересни. Имаше много практически съвети, които според мен са много полезни. Организацията беше много добра;

Представената информация е малко по-различна от предишните събития, организирани от Лукрат, на които съм присъствала. Първоначално имах опасения, че може да слушам за пореден път едно и също. Но съм доволна, че присъствах;(Таня Терзиева)

Всичко беше ОК! Тренингът е точно в десятката, ако стартирате съдъжание за уеб. Няма нищо излишно. От тук нататък ще го препоръчвам на всеки мой клиент или партньор; (Сашо Варов)

Хареса ми най-вече това, че имаше обратна връзка лектор – публика. Създадоха се моменти на дискусия, в които се чуха различни мнения по обсъжданите теми. Лекторите бяха квалифицирани и интересни; (Мария)

Ето и какво още можем да подобрим:

Моля,  не позволявайте практическата част да бъде намалена като продължителност!; (Милена Йорданова)

Може би за следващия подобен семинар трябва да се актуализират още повече темите и информацията;

Може би малко да се оправи спазването на времето :); (Симона Харизанова)

Може би би била полезна още една презентация, която представя каналите, в които пишете за уеб – сайт, ревю, блог, фейсбук, туитър; (Сашо Варов)

Ето какво споделиха някои от лекторите за Съдържание за уеб – на живо:

Вижте още снимки и коментари и на страницата ни във Facebook

Следващото провеждане на Съдържание за уеб – на живо е на 10 ноември 2011