20 и 21 октомври по 4 часа, онлайн тренинг на Лукрат за оптимизиране на текстове за уеб и онлайн магазини — атрактивни описания, видеосъдържание и социални мрежи, лекота за четене и разбиране, SEO и графично оформление. Два дни по 4 часа, онлайн тренинг за оптимизиране на текстове за уеб и онлайн магазини — атрактивни описания, видеосъдържание и социални мрежи, лекота за четене и разбиране, SEO и графично оформление.

Топ експерти демонстрират как се оптимизират описания и видео за уеб, какво съдържание работи за социалните медии. Споделят се опит, тънкости и добри практики от занаята.

Работи се по групи. Участниците са въвлечени в процеса. Има много упражнения и затвърждаване на наученото с дискусии и въпроси. Обучението помага и насърчава да се създава съдържание за уеб още на следващия ден:)!

Четирима лектори — четири гледни точки!

Тренингът е за всички, които вече пишат за уеб или искат да започнат да го правят

Тези, които пишат статии за електронни издания.
Тези, които отговарят за съдържанието на сайт.
Тези, които пишат описания в електронни магазини.
Съдържание за уеб – на живо 2021

Никoлета Попкостадинова

Създаване на съдържание, което е атрактивно, достъпно и интересно за потребителите.

Съдържание за уеб – на живо 2021

Георги Варзоновцев

Ползваемост на съдържанието в уеб, за да бъдат текстовете, видеото и картинките по-лесни за възприемане.

Съдържание за уеб – на живо 2021

Геннадий Воробьов

Оптимизиране за търсачки, за да бъдат текстовете откриваеми без това да вреди на читателите.

Съдържание за уеб – на живо 2021

Борил Караиванов

Борил е художник на книгата по образование, който през годините работи в областта на графичния дизайн, рекламата и интернет. Той е от първото поколение уеб дизайнери и участва в реализацията на знакови за развитието на българския уеб проекти. Дългогодишен член на управителния съвет в Българската уеб асоциация и председател на журито в Български награди за уеб.

Борил е автор на публикации, активен лектор и преподавател в множество събития и обучения за уеб, графичен и шрифтов дизайн. Той е един от учредителите на инициативата За българска кирилица, организатор на фестивала Типофест и обученията Типоклас. Подпомага изложбата Нова българска типография и преподава Typography Fundamentals в Софтуни Криейтив. Типографско оформление, за да бъдат текстовете максимално четими, вдъхват доверие и изглеждат добре.

20 октомври 2021, 09:30 - 13:30 (сряда)21 октомври 2021, 09:30 - 13:30 (четвъртък)