БТК спират да издават хартиени справки и фактури след 1 юли 2009 година. Отличен ход! Смело и отговорно решение. Поздравления за БТК!

Научих това от дипляна, пристигнала в писмото с последната ми „детайлизирана справка на хартиен носител“. Дипляната казва още да се регистрирам онлайн на www.btc.bg, за да следя сметката си за телефон. Ето и точните думи от дипляната:

Регистрирай се
онлайн на www.btc.bg в секция Моят портал, където можеш да проверяваш сметката си от БТК, както и Детайлизираната справка към нея.

Направих го.
По пътя срещнах доста препъни-камъни – неща, привидно дребни, които пречат на нормалното и удбоно взаимодействие.

Опитайте. Последвайте съвета от дипляната. Какви проблеми забелязвате? Споделете с коментари. Моят отговор, другата седмица.


1 comment

  1. Майк Рам каза:

    Процедурата не е особено сложна или затормозяваща, с изключение на две задължителни полета: клиентския номер и номерът на последната фактура. За да попълните първото ви е необходима поне една фактура, а за второто – точно последната. И тъй като има много голяма вероятност да сте ги изхвърлили, това веднага прави регистрацията ви в сайта невъзможна и ако искате да не получавате хартиени фактури, трябва да изчакате поне до следващата, за да можете да го направите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *