БТК спират да издават хартиени справки и фактури след 1 юли 2009 година. Отличен ход! Смело и отговорно решение. Поздравления за БТК!

Научих това от дипляна, пристигнала в писмото с последната ми „детайлизирана справка на хартиен носител“. Дипляната казва още да се регистрирам онлайн на www.btc.bg, за да следя сметката си за телефон. Ето и точните думи от дипляната:

Регистрирай се
онлайн на www.btc.bg в секция Моят портал, където можеш да проверяваш сметката си от БТК, както и Детайлизираната справка към нея.

Направих го.
По пътя срещнах доста препъни-камъни – неща, привидно дребни, които пречат на нормалното и удбоно взаимодействие.

Опитайте. Последвайте съвета от дипляната. Какви проблеми забелязвате? Споделете с коментари. Моят отговор, другата седмица.


1 comment

  1. Процедурата не е особено сложна или затормозяваща, с изключение на две задължителни полета: клиентския номер и номерът на последната фактура. За да попълните първото ви е необходима поне една фактура, а за второто – точно последната. И тъй като има много голяма вероятност да сте ги изхвърлили, това веднага прави регистрацията ви в сайта невъзможна и ако искате да не получавате хартиени фактури, трябва да изчакате поне до следващата, за да можете да го направите.

Коментарите са изключени.