Лукрат ще подкрепи Спасителен център за диви животни Зелени Балкани с част от приходите от еднодневния тренинг  „Съдържание за уеб – на живо„. Тренингът ще се проведе на 22 април, София, хотел Радисън.

Каузата зад която заставаме този път е „Да свием гнездо“. Историята е на двойка керкенези,  които отново ще отгледат поколение. Керкенезите обитават спасителния център вече три години. Всяка година птичето семейство успешно отглежда между четири и шест малки. След нежните грижи на родителите малките, вече пораснали птички, се освобождават в природата на подходящо за тях място.

Кампанията „Да свием гнездо“ е в подкрепа на тези смели родители, които въпреки житейските несгоди намират сили и продължават да живеят за своите деца.

Всички, които желаят да подкрепят двойката керкенези в усилията им да създадат поколение, могат да го направят заедно с нас на събитието „Съдържание за уеб – на живо“ , или като направят дарение  на Спасителен център Зелени Балкани.


8 comments

 1. Иринаказа:

  Организирахме търг в подкрепа на каузата. Събрахме 228 лв. само с 5 тениски 🙂
  Благодарим на Светла Благоева, Милена Дреновска, Мая Палейкова, Иван Арнаудов и Доньо Марков!

 2. Иринаказа:

  Благодарим и на Мила Чобанова и Росен Любомиров 🙂

 3. Иринаказа:

  Двойката керкенези с имена Лукрат и Лукра вече имат яйца 🙂 🙂 🙂
  Очакваме снимки.

 4. Иринаказа:

  Вече може да поръчвате тениски „Да свием гнездо“ на дрес
  http://teniski.eu/?id=dasviem&menu=7

 5. Иринаказа:

  дотук сме събрали и дарили 860 лв. за каузата 🙂 благодаря на всички 🙂

 6. Калин Асенов, Търговищеказа:

  Здравейте
  Позволете ми да изкажа отзивите си от тези тениски като човек, който си е купил вече такава. Преди около месец попаднах на предложението в сайта на teniski.eu и като върл природолюбител реших че и аз трябва да помогна на тази кауза. Естствено както подразбирате направих поръчка по интернет. Получих тениската чрез куриерите на Speedy. Като цяло видът й ми допада, с изключение на може би най-съществената част – за размер М определено тениската е с прекалено голяма дължина. Бих искал само да Ви посъветвам като обратна връзка от клиент, който вече си е купувал такъв продукт: ако е възможно за бъдещите подобни продукти да вземете това под внимание

 7. Калин Асенов, Търговищеказа:

  Защо ми е изтрит коментара от понеделник? Е, кажете, моля ви: това ли е Вашето разбиране за даване възможност на потребители, включително дори съмишленици (понеже аз всъщност подкрепям именно такива каузи, независимо от изразената от мен критика по отношение на размера на тези тениски, т.е. аз съм Ваш съмишленик, който обаче смята че критиката понякога е необходима и може да е полезна) да изразят не само мнение, да обменим информация, особено ако някой от нас си е купил продукта?! Нима не сте посочили в сайта че хората могат да оставят мненията си тук по въпроса (и вие знаете че е нормално, и трябва да е така), да имате и обратна връзка особено с хора, които в един момент са подкрепили каузата, хора, които са си купили този продукт?! Нима потребителите нямат правото да видят също този коментар?! Къде ми е коментарът?!

 8. Калин Асенов, Търговищеказа:

  Май че съм допуснал грешка! Не съм много наясно защо СЕГА вече и двата ми коментара са видими за мен (Веднага след като изпратих 2-ия), а преди написването на втория първия изобщо не се забелязваше… Не съм сигурен дали и занапред ще останат видими, особено за други потребители… Сигурно има общо с пояснението, че „Your comment is awaiting moderation.“

Коментарите са изключени.